Menu

B1909 afholder Pigeraketten

image
30. april 2018 kl. 15:02
Målet er at tiltrække flere pigespillere

B1909 vil gerne have flere af de lokale piger ud på banerne. Derfor inviterer vi, sammen med DBU, Get2Sport, Abildgaardskolen og H.C. Andersen Skolen alle piger mellem 5 og 11 år til Pigeraketten. Det bliver tre timer fyldt med fantasi, sjov og masser af fodboldaktiviteter! Alle er velkomne - uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny. Det er gratis og uforpligtende at deltage.

Jorden begynder at ryste. Motorerne larmer. Raketten er klar til afgang! Den 4. maj lander Pigeraketten på B1909s baner, ja faktisk endda på opvisningsbanen! Besætningen, der består af frivillige fra klubben, DBU’ instruktør og lærere fra de to skoler står klar kl. 12 til at tage i mod piger mellem 5 og 11 år, der har lyst til en sjov dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter.

Pigerne skal blandt andet forbi Mælkevejen, Saturn og Solen og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen igennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset. Mor og far er naturligvis velkomne til at være til stede til det hele, og når dagen er veloverstået, er der masser af information at hente om dét, at være medlem af en forening som B1909.

Kasper H. Hansen fra bestyrelsen og ungdomsudvalget pointerer vigtigheden af, at afholde en aktivitet som Pigeraketten:

”Som et naturligt led i vores målsætning om at opbygge en pigeafdeling i B1909, afholder vi Pigeraketten, som vi selvfølgelig håber kan tiltrække flere piger til vores klub. Vi er efterhånden oppe på 25 piger og har tilmeldt et U11-pigehold i DBU Fyns turnering, men har plads til flere endnu, og vi satser på at have 2 eller måske 3 pigehold efter sommerferien. Vi har trænerne på plads, de yngste er med i Fodboldskolen, så nu håber vi bare pigerne vil starte i klubben.” 

Luk