Menu

Spiller og forældredag afviklet med stor succes

image
07. oktober 2019 kl. 11:11

Lørdag d. 5/10 kl. 10.00 - 13.00 var der "spiller og forældredag" for alle børne- og ungdomsspillere i B1909. Forældrerådet havde i samarbejde med John D. Sørensen fra Værestedet lagt dato og lavet tilmeldingssedler inden den store dag, hvor de tog imod den mad som spillere og forældre havde medbragt.

Der blev først spillet fodbold, hvor man blandede årgangene. U6-U10 spillede på 5-mands-banerne bag hallen mens U11-U13 spillede 8-mands på kunstgræsbanen. Trænere og forældre hjalp til med at få spillet en masse kampe imod hinanden.

60 børn og 25 forældre samt forældrerådet var mødt op til arrangementet. En stor tak til Maliks far Haider og farfar Abdulkarim, som havde lavet mad til 50 personer i tilfælde af der ikke var mad nok til alle.

B1909 vil ligeledes sige stor tak til forældrerådet for en stor indsats og for et flot velafviklet arrangement. Forældresamarbejdet har meget stor betydning for klubben og ikke mindst vores spillere, så det betyder utroligt meget at I viser vejen for de øvrige forældre i ungdomsafdelingen. 

Se billeder af kampe og fra restauranten herunder:

Luk