Menu

B1909 og Fodboldskolen afholdt stævne for 60 børn

image
Kasper H. Hansen, Fodboldskoleleder
25. december 2018 kl. 12:21

På børnenes første dag i juleferien stod trænere og ledere i Fodboldskolen for et stævne i B1909s hal i samarbejde med Værestedet i B1909. 25 piger og 35 drenge fra 0.-3. kl. var mødt op fredag d. 21/12 kl. 10.00. Bolde og overtrækstrøjer lå klar, og speakeranlægget var sat til, så der kunne spilles under rigtig indestævne-stemning.

Spiros Antivakis tog taktstokken fra start og delte børnene op i tre grupper. Drenge fra 0.-1. klasse, 2.-3. klasse og piger for sig i 3 forskellige turneringer, og de spillede indtil kl. 13.30, hvor dagen blev afsluttet med en straffesparkskonkurrence i hver ende. En for piger og en for drengene. I pauserne mellem kampene kunne børnene gå i Værestedet, hvor John D. Sørensen stod klar med turnering i "rundt-om-bordet" i bordtennis. Computerne var også tændt, og flere benyttede også sofaerne til at få et lille hvil.

Vi fik også besøg af 6 drenge fra Seden Skoles SFO. De måtte dog nøjes med en 2. plads, da blåt hold med Salman (sagde nogen Maradona) i spidsen flot sluttede på en 1. plads.

Stævnet var det første af flere i de kolde vintermåneder. Tak til alle for en god dag.

Herunder er der billeder fra dagen: