Menu

Albani Cup Fyn-stævnet kom godt fra land

image Her ses fra venstre mod højre, Krølle, Steenberg, Rudy og Thomas, som snuppede 3. pladsen.
Jesper Kent Mortensen
26. november 2022 kl. 23:05
Søndag den 20. november startede B1909`s Old Boys afdeling indendørssæsonen i hallen på Gillestedvej

Anført af den mangeårige udlands-professionelle, Anders Nielsen, så løb Otterup med puljesejren i den første afdeling af Albani Cup Fyn for plus 48 Old Boys’ere søndag formiddag i B1909’s hal på Gillestedvej. TPI tog 2. pladsen, foran De Røde på 3. pladsen, hvor kvartetten udgjordes af henholdsvis Krølle, Steenberg, Rudy og Thomas. 

De "unge" Old Boys`ere

Hos de "unge" var det “Korup Malerforretning”, som løb med puljesejren foran “Drillos” i første afdeling af Albani Cup Fyn. De unge Old Boys’ere - plus 35 - spillede også søndag - om eftermiddagen - i B1909-hallen på Gillestedvej. De Røde var i den unge kategori repræsenteret af Araz Khan, Jens Orleth, Per Hansen og finansminister, Thomas Hansen. Nierne måtte nøjes med en 4. plads.

De næste afdelinger af Albani Cup Fyn

Det næste stævne i serien afvikles i Munkebo søndag den 4. december. Herefter går turen til Brenderup hallen den 8. januar i det nye år, hvor Harndrup er værter og til OKS - som spilles i B1909-hallen ugen efter - søndag den 15. januar. Den sidste afdeling af Albani Cup Fyn afholdes af TPI. Stævnet vil blive afviklet i Paarup Hallen søndag den 5. februar, 2023. 

 

Luk