image M.Korup og Renato, begge godt tilfredse med sejren
01. maj 2019 kl. 08:57
Flot sejr over førerholdet

FØRST EN STOR TAK TIL DEN NYE INSPEKTØR(assistenttræner for førsteholdet) for at lade os spille på bane 1 - vi kunne ikke se vores fodboldstøvler så langt var græsset!!!  1. holdet skulle jo træne på opvisning, hmmm - men vi stillede med følgende helt fremragende spillere:

DANNY(clean sheet for anden gang, den kalder vi en stime) - Renato -  Steenberg(klar forstærkning for holdet,lidt i tvivl om debut-pils ?) - Thomas(igen fremragende, men må øve sig på off side) - Morten D.(snakker,snakker og snakker, men go kamp)

MM(tak for hjælpen, også en KLAR forstærkning af holdet) - Jan K(blev dårlig og måtte udgå) - M.Korup(blev også dårlig, men blev på banen og blev dårligere!) - Redaktøren(nu uden hat og igen en halvleg) - Delta(dribler, dribler, løber og løber, og spil mig, men go kamp) - Lars R. (er inde i en målstime, glem atl om Ronaldo og Eriksen på frispark)

Frankie(nok bedre som back) - Rudy S(skylder et par mål) - Tjeppe(godt dommeren ikke havde briller på)

- og legenden Torben Konradsen(igen) samt Renato-crew på linien -  fotograf Søren Steensen glimrede igen ved sit fravær !!  ps. brdr. Langhug var fraværende …  måske bliver det svært at komme på igen !

På en MEGET svær bane blev det en dårlig fodboldkamp, men store chancer til begge hold i 1. halvleg - Danny tog sig flot af deres ene, og både Rudy S og Frankie var helt frie uden at kunne score, så 0-0 ved halvleg.

2. halvleg dominerer vi totalt og kommer foran på direkte frispark af Lars R. - et kanondrøn tøffer ind i det lange hjørne, resten af halvlegen er vi presset i bund(af et dårligt hold) og de har flere chancer for udligning, men vi redder stormen af så fortjent sejr - 3 kampe 9 point, ikke dårligt..