redaktøren
25. september 2019 kl. 08:36
Sikker sejr over bundhold

På en fantastisk lækker opvisningsbane - tak for det - stillede vi med følgende:

Tjeppe(sikker sidste skanse,dog næsten arbejdsløs) - Thomas(højre back, total taktisk katastrofe af formanden - som var sendt på taktik/træningsophold i Brussels) - Langhug(nu suveræn back) - Stenberg(stadig med glidende tacklinger, hvor den ene dog var 5 minutter for sen) - Frankie(denne gang 3 kasser og chancer til 4 mere)

Jan K(du skylder en) - Delta(vi mangler stadig video fra junior af usvigeligt sikkert straffespark) - Redaktøren(nu med hel kamp, og det dårlige er det der har bedst i dag!) - Fairclough(2 kasser og TV2 måtte vente)

Rudy S(4 oplæg) - Kron(også hel kamp med sukkerbal til redaktøren)

Lars Sukkerfod(måske bøde for at komme for sent)

På linien: Charles, M.Korup, Danny de Vito, legenden Konradsen, naturligvis fru Frankie og Renato + crew, på balkonen Krølle og nok flere der nød den røde opvisning.

1. halvleg var Gislev over midten 1 gang(og scorede da Langhug bakkede, bakkede og stoppede ikke før det lille felt) ellers sad vi totalt på kampen. Jan K. spurgte dommeren efter 5 minutters spil hvor lang tid der var tilbage af kampen!!! Vi kom foran efter solotur af redaktøren uden om 4-5 mand, hvor den sidste af dem sparkede redaktøren ned og Delta scorede usvigeligt sikkert igennem benene på målmanden - godt set, Delta. 2-0 blev det efter frispark af Fairclough som målmanden ikke kunne holde og naturigvis Frankie - stadig venstre back - følger op og sparker bolden i kassen. Så får de deres enlige mål og pause 2-1.

2. halvleg bliver endnu mere rød dominans - 3-1 ved Frankie på indlæg fra Rudy S og 4-1 tales der nok om endnu på det røde anlæg: Lars Sukkerfod tager en dribletur ala Messi - bolden klistret til støvlen, afleveret til Fairclough videre til Rudy S som ligger bolden ind i hovedet - det var hovedet,ik - på Sukkerfod som styrer bolden i kassen. Rudy S ligger endnu en sukkerbal fra baglinien og Frankie(hører naturligvis ikke redaktøren råber på den) sparken fladt ind til 5-1. Så spiller Fairclough og redaktøren 1-2 - og bum 6-1 ved Fairclough. Efter det kommer aftenens højdepunkt: Kron spilles fri i venstre side og elegant spiller han den bagud til redaktøren der formår at sparke ved siden af målet fra 1,5 m - uha da. Redaktøren når dog endnu en gang at blive sparket ned bagfra(faktisk assist af Frankie!) - samme mand - i feltet og Fairclough scorer sikker til slutresultat 7-1.

Desværre vand OKS over TPI så de er hermed vinder af vores række, men et flot år stadigvæk.