redaktøren
26. juni 2019 kl. 08:53
Sikker sejr i sidste kamp i foråret

På en kanon lummer aften på opvisning, stillede vi med følgende trimmede folk:

Roar(springer ikke helt som en puma mere) - Formanden(ophævede fuldstændig offside ved deres første mål-kom nu midtbane!) - Langhug(så kender vi ham igen, sukkerbal over 25 m ved 3. mål) - Stenberg(igen en stor kamp med masser af fight, trods en tunnel) - Frankie(ord kan næsten ik beskrive den mands målinstinkt, 3 kasser - bum)

Jan K(kæmper og tackler så modtanderne falder som fluer) - Delta(set bedre) - Redaktøren( 22 lidt gode minutter) - Fairclough/LP/TV2(ja,ja så vi da i gang)

Morten D.(snakker,snakker, puster, puster og forklarer hvorfor det gik galt) - M.Korup(friløber hmmmm)

På linien: Thomas, Lars R(flere lækre lange baller i 2. halvleg) Renato + crew, Konradsen igen, Charles..  og på modsat side sås legendariske Stork med følge..

Vi sad TOTALT på kampen det første kvarter og havde flere tilløb til chancer inden Verninge helt ufortjent fik kontra, først igennem benene på Stenberg, så ophæver formanden en sikker offside ved at lave den klassiske "formandsfinte" (bakke ca. 3 m) så 1-0 til Verninge. Så tog - stadig i al beskedenhed - redaktøren fat, først efter mønsterangreb med Delta + LP drejes bolden uden om deres bagerste og Frankie skubber bolden i kassen til 1-1. Et par minutter efter spilles Frankie igen,igen helt med - stadig stor beskedenhed - lækker bagomaflevering, han brænder dog men på det efterfølgende hjørne header han bolden helt op i hjørnet med 100 km/t - flot, flot Frankie ( og godt sparket hjørnespark af M.Korup.)

2. halvleg overlader vi lidt mere spil til Verninge uden de bliver farlige overhovedet og vi har mange friløbere uden scoring, LP(nok frispark eller var det bare et rullfald) M.Korup (lidt mere føling med kuglen kunne ønskes) og til sidst på lækker aflevering af Langhug - naturligvis - Frankie som scorer sikkert selv, trods løb af LP på 40 m uden at få bolden(vi andre kender Frankie og INGEN var løbet med) Verninge får dog en reducering på frispark til slutresultat 3-2.

Tak til alle for foråret, spillere , faste tilskuere, og andet godtfolk og go SOMMERFERIE.