image Rudy S løber og løber, derfor lidt træt
redaktøren
22. maj 2019 kl. 08:43
Sikker sejr i højt græs..

På en kropumulig bane - græsset væsentligt højere end da vi sidst spillede hjemme - stillede vi med:

Danny(nok bedste kamp i denne uge) - Tjeppe(modstanderne slår sig på ham) - Stenberg(suveræn, men vist stadig ingen debutpils?) - Langhug(kæmper og kæmper så blodet strår ud af næsen) - Frankie(venstre back en hans eneste rigtige plads, 2 kasser bum)

Jan K(stor kamp som sikker6-er, dog lidt krampe til sidst) - Delta(også stor kamp) - Redaktøren(endnu en halvleg) - Lars R. (kamp nr. 25 i år mente han!)

Rudy S(vores energibundt igen, igen) - Charles(den mand scorer da hele tiden!-og får det fortalt)

Morten D. - Renato - Formanden på linien med VIP's M.Korup, Renato-crew halveret, Vivi(den røe, dejligt gensyn), fru Charles med hund men ingen fru Frankie !

Vi startede med totalt overtag og spillede fremragende og scorede indtil flere gange hvor en håbløs dommer dømte offside hvergang!! Vi kom dog foran efter hjørne hvor Frankie(stadig venstre back) headede bolden direkte op i hjørnet(Charles mente naturligvis han havde snittet den) - rest af halvlegen skulle vi nok ha lavet 2-3 kasser mere, men 1-0 ved halvleg.

2. halvleg kommer vi lidt under pres uden at Langeskov bliver helt farlige, Danny napper dog flot et par langskud...  og efter deres forsvar er blevet presset af en kæmpende Rudy S spiller de bolden direkte hen til en helt fri Charles som elegant løfter bolden over målmanden med venstre ben, men som Charles selv siger er det ligegyldigt hvilket ben han bruger !!  Frankie lukker kampen efter en kontra hvor han også løfter bolden over keeperen - slut 3-0 til os efter flot kamp og næste kamp hjemme mod OKS i rent topopgør, måske på opvisning kl. 19.30