10. april 2019 kl. 09:01
Så kom de gamle igang med 2019...

På en flot sommeraften - dog lidt koldt - stillede vi med følgende fremragende spillere:

Danny(uha da, men er afregnet) - Renato - Langhug(den mand fighter) - Thomas(ganske enkelt fremragende) - Krølle(suveræn)

M.Korup(nu decideret 6-er) - Jensen(med ny smart frisure+kæmpe knæbind) - Jesper(debut og holdt 7,5 minut !1, pils kommer senere)

Rudy(scorede 2 på de sværeste chancer, skulle/burde ha lavet 6 mere) - Charles(den mand er målfarlig, bare ik på dette hold) - Frankie(ingen mål hmmmm)

Lars R. - Morten D.

Vi startede med at ha fuldstændig styr på kampen, de var vel ikke over midterlinien de første 25 minutter...  og kom frem til flere chancer, Frankie - Rudy S især men uden scoring. Den kom dog efter en fremragende dribletur af Rudy S som afsluttede med scoring 1-0 og alle var glade, også Danny. Det skulle dog vare kort for et forkølet skud uden fart overhovedet trillede gennem Dannys ben og bolden nåede ikke engang at ramme nettet og havde der været kridtet lidt mere ville bolden ikke ha trillet over, men anyways 1-1 ved halvleg.

2. halvleg startede Verninge med et lille tryk som holdt i 5 minutter, så sad vi igen totalt på kampen og havde flere giga-chancer, især Rudy S...  men ingen scoring - den kom så på noget der slet ikke var en chance, Rudy S driblede rundt om sig selv ude ved hjørneflaget og valgte så at sparke bolden over i modsat hjørne at målet(nogen snakkede om et indlæg !)…  så slut 2-1 til os...  mere end fuldt fortjent.

To af aftenens hovedpersoner... Rudy S + Danny(de Vito)