Menu

B1909s U16 tilknytter Bakary Bojang som fysisk træner

image
22. oktober 2018 kl. 11:00

Den hjemvendte Bakary Bojang, som er angriber på B1909s DS, er blevet tilknyttet U16 som fysisk træner. Han skal arbejde sammen med cheftræner Siamak Sohrabi, lærer på HCA-skolen, samt assistent Emil Thomsen, som også spiller på klubbens DS.

Formålet med styrketræningen er forebygning af skader, øge hurtighed, springstyrke samt opbygning af muskler for at blive mere kropsstærk. Holdet er opdelt og vil træne i klubbens styrketræningsrum mandag og onsdag. Bakary har lavet en plan for “træning med kroppen”, som kan laves derhjemme samt en kostplan, så drengene stille og roligt begynder at lære hvordan livet som en fodboldspiller er.

Holdet startede sin fysiske træning i slutningen af september, og flere af spillerne fortæller, at de også er begyndt med træningsprogrammet derhjemme. Før kampen mod KRFK søndag d. 21/10 har Bakary holdt et oplæg, hvor han har gennemgået kostplanen med spillerne samt forklaret teorien bag kost og ernæring. Inden oplægget fik holdet pastasalat, som var lavet af klubbens inspektør Johnny Svane.

Ungdomskoordinator Kasper H. Hansen: “Det særlige for vores U16-hold er fællesskabet. De passer deres træning, har det sjovt sammen, opfører sig godt og udvikler sig. Det gode fællesskab i B1909 har smittet af på samværet, når de er i skole på HCA-skolen, hvor de fleste af drengene går, og har Siamak til dagligt. På sigt håber klubben, at nogle af drengene kan komme ind omkring førsteholdet og/eller øvrige senior. Det kræver hårdt arbejde fra drengene, men indstillingen er god, så der er håb - også på den lange bane.

Cheftræner Siamak Sohrabi udtaler: Jeg synes, det er fantastisk, at klubben har prioriteret holdet og har givet rammerne for, at de kan udvikle sig optimalt. Jeg vil ønske, at jeg i den alder kunne have disse muligheder som spiller. Nu er det op til spillerne selv at tage tiltagene til sig, arbejde seriøst med tingene og blive den bedst mulige udgave af sig selv, både som fodboldspillere på banen, men vigtigere som mennesker uden for banen. Desuden har de mulighed for personlig træning med Bakary Bojang, hvis de vil udvikle sig yderligere i hans virksomhed, som tilbyder 1 til 1 personlig træning.

B1909 vandt i øvrigt kampen 3-2 og ligger pt. på en delt 3. plads.

 

Luk