Menu

Bakary Bojang ny sportslig ansvarlig i B1909s ungdom

image
14. februar 2019 kl. 19:00

Ungdomsudvalget i B1909 har sammen med trænerne i børne- og ungdomsafdelingen på tre trænermøder i 2018 tegnet de streger, der skal kendetegne ”den røde tråd” i klubben fra de yngste til de ældste årgange.

I den forbindelse har B1909 ansat Bakary Bojang som sportslig ansvarlig. Han skal være med til at beskrive den røde tråd mere konkret ift eksempelvis udviklingsmål i de forskellige årgange – hvad skal man kunne som U8-spiller, U9-spiller, U15-spiller osv. Samtidig skal Bakary understøtte trænerne i hverdagen, så det sikres, at spillerne udvikler sig løbende efter planen. I løbet af året afholder klubben med Bakary i spidsen 3 seminarer for trænerne, hvor temaet er udvikling og implementering af den røde tråd.

Bakary Bojang:
”Jeg glæder mig rigtig meget og synes det er utrolig spændende at skulle arbejde sammen med de andre trænere med at bygge børne- og ungdomsfodbolden i B1909 op. Jeg har haft min daglige gang i klubben den seneste tid, og har derfor fulgt med i de forskellige træningspas og kampe for ungdommen. For mig er det tydeligt at se talentmassen i klubben og generelt i området er til stede. Vi skal derfor som klub arbejde hårdt, seriøst og struktureret for at kunne danne de rigtige rammer, så vores spillere kan udvikle sig yderligere. Som den nye sportslige ansvarlige har jeg en målsætning om at få skabt et solidt fundament, så klubben fremstår endnu stærkere i fremtiden ift. talentudvikling. Det er også mit mål, at klubben er i stand til producere spillere nok til klubbens bedste hold. For at opnå disse mål kræver det, at jeg i fællesskab med alle omkring klubben skaber en bedre og mere seriøs træningskultur i klubben, hvor det er sjovt og lærerigt at komme.”

U16-holdet vil fortsat have Bakary tilknyttet som fysisk træner to gange om ugen.

Ungdomskoordinator Kasper H. Hansen:
”Det er en god nyhed for klubben, at Bakary har valgt B1909 som klubben, hvor han vil være med til at udvikle spillere. Han har erfaring med et lignende projekt på Færøerne, så han ved hvad han går ind til. Samtidig er det vigtigt, at Bakary har lagt vægt på, at hans hjerte banker for børn og unge i Vollsmose. Vi glæder os meget til samarbejdet.”

Mange har på de sociale medier stiftet bekendtskab med Bakarys nye firma 1V1 Skills Football, som tilbyder personlig træning til fodboldspillere som gerne vil forbedre eller udvikle deres fodboldfærdigheder. Træningen henvender sig til spillere på både elite- og breddeniveau. Derudover holdtræning i fodboldklubber.


Bakary Bojang (tv.) hilser her på ungdomskoordinator Kasper H. Hansen.

Luk