Menu

FIF/B1909 U19: Årets første træningskamp endte med en 7-0 sejr over Middelfart BK.

image
29. januar 2017 kl. 18:05
Træningskamp

FIF / B1909 – Middelfart BK (U19) 7-0 (5-0)

7-0: Jean Gakuru

Overordnet set så blev årets første træningskamp - som årets første træningskamp meget ofte bliver – en lidt rodet og til tider uskøn affære pga. mange udskiftninger, spillere der spillede på uvante pladsser osv. Heldigvis fristes man til at sige. For det ville være en skam, hvis formen allerede toppede nu.

Middelfart som i denne sæson skal spille i U19M ligesom os og som bliver trænet af en gammel B1909 kending – Søren Laulund. Var fra kampens start og til kampen slutfløjt presset af FIF/B1909´s U19 drenge, som startede kampen i et højt tempo og gik uimponeret til opgaven.

FIF/B1909 satte sig, mere og mere på 1. halvleg som minutterne gik. Derfor var det også helt logisk, at Rasmus, Hani, Olafur, Oliver og Rasmus med sin anden scoringer sørgede for en pauseføring på 5-0.

Efter pausen blev der gjort flittigt brug af udskiftningerne på FIF/B1909 bænken, som helt naturligt betød at kvaliteten dalede i 2. Halvleg, hvor Elvar og Jean scorede de to sidste mål i en kamp, hvor der var niveauforskel på holdene.

Næste træningskamp er på lørdag d. 4. februar 2017 i Fredericia med kampstart kl.13.00 imod Fredericia´s U19 hold, som i den kommende sæson skal spille i 2 division.

Så der venter FIF/B1909 drengene en svær og sjov opgave imod et hold, som er vant til at spille i en højre række end os.