Menu

Junior Gensø forstærker B1909s U16 trænerteam

image
29. marts 2019 kl. 12:58

B1909s trænerteam i U16 bliver forstærket med Junior Gensø, som spiller på klubbens DS-hold. Junior har haft hele sin fodboldopdragelse i talentafdelingen hos OB, hvorefter seniorårene startede i Næsby Boldklub inden han tog til B1909 i 2014.

Juniors kompetencer skal være med til at forbedre holdets defensive udtryk. I turneringen har holdet oftest været det bedste hold på banen baseret på boldbesiddelse, antal chancer og individuelle kvaliteter. Alligevel har man mistet en del point, da der mangler balance mellem kæderne, og modstanderne har haft for let ved at smide en lang bold og få friløbere.

B1909 håber, at Juniors erfaring fra OB og Næsby kan gøre U16 til et mere komplet hold. Det langsigtede mål er, at spillerne kan komme ind omkring klubbens bedste seniorhold samt de øvrige seniorer.

Junior Gensø: ”Vi har nogle fantastiske unge talenter på klubbens U16-hold, som jeg ser et stort potentiale i. Derfor glæder jeg mig til at arbejde hårdt med truppen. Jeg vil være med til at udvikle drengenes kompetencer samt forhåbentlig give dem redskaber til deres allerede fornemme fodboldmæssige repertoire. Den defensive struktur vil absolut være en krumtap i min rolle som træner for holdet. Det håber vi kan være synligt allerede fra starten af sæsonen. Jeg vil generelt i alle aspekter komme med min erfaring fra ungdomsfodbold på højeste niveau.”

B1909s U16 træner hver tirsdag og torsdag kl. 16.30 – 18.00, mens der er styrketræning om onsdagen samt målmandstræning mandag. Trænerteamet tæller i forvejen Siamak Sohrabi (cheftræner), Bakary Bojang (fysisk træner) og Niclas Henriksen (målmandstræner). Ønsker man at komme til prøvetræning, så er alle U15/U16-spillere velkomne tirsdag og torsdag til træning.

 

Luk