Menu

U12/13 pigerne på Odense Stadion

image
Elan Rahman, U12/U13 pigetræner
20. april 2023 kl. 13:29

Vores U12/13-pigehold tog turen til Odense Stadion for at se Danmarks kvindelandshold i aktion mod Japan. De var en stor gruppe på hele 30 piger plus deres familier og trænere, og stemningen var helt i top. Hele holdet var så begejstrede for at være med til at heppe på vores eget landshold. Kampen var virkelig spændende, og pigerne var alle sammen på kanten af deres sæder hele vejen igennem. Men da Danmark scorede mål og vandt 1-0 over Japan, eksploderede stadion simpelthen i jubel!

Pigerne og deres familier var helt vilde af glæde, og de hoppede, skreg og fejrede sejren sammen med resten af publikum. Det var så fedt at se, hvor meget det betød for dem at være en del af oplevelsen og støtte vores landshold. Det kan loves, at det var en oplevelse, som ingen af dem vil glemme lige foreløbig. Det var en megahyggelig dag, hvor de alle sammen kunne samles om deres fælles passion for fodbold og støtte vores landshold.

Vi er så stolte af vores pigehold og deres engagerede familier, og vi håber, at vi kan gentage oplevelsen igen i fremtiden. Vi vil gerne takke B1909 og Vollsmose Aktivitetsforening for deres samarbejde og for at have gjort denne dag mulig for vores piger.”

Luk