Menu

U19 Sejr imod et godt kæmpende Assens hold.

image
17. oktober 2016 kl. 09:34

Det polerede spil, som ellers er kendetegnet for de rød - grønne U19 drenge, var kun i perioder at finde i søndagens kamp imod Assens, men en sejr er en sejr. Og en sejr var, hvad der var brug for efter to uafgjorte og et nederlag i de seneste tre kampe for de rød - grønne U19 drenge.

Takterne i kampens begyndelse så fine ud og der blev skubbet op i alle kæderne. Fronten i vore 4-3-3 system Adem, Elvar og Jamil pressede godt på og kom også til et par gode forsøg, men ind ville bolden ikke og vi skulle også helt hen til det 30 minut inden Ahmad flot loppede bolden hen over Assens keeperen til 1-0.

Det var ligesom startskuddet til de rød – grønne drenge, som pressede på og resulterede i at Jamil scoret til 2-0 i det 41 minut på et kiks i Assens-forsvaret, hvor en Assens spiller og Assens målmanden løber sammen og ligger bolden til rette for Jamil, som stensikkert banker bolden i nettet.

Anden halvleg blev en meget rodet halvleg, men publikums venlig da spillet bølgede fra felt til felt, med gode chancer til begge hold og her skal Christian i det rød – grønne mål roses for at stoppe Assens for at reducere.

Dog skulle Rami ha haft lukket kampen med 3-0 i det 70 minut, hvor han helt fri foran målet banker bolden på stolpen.

Og da kampen dommer i slutningen af kampen korrekt giver gult til Rasmus i det 78 minut og Jacob i det 87 minut, skulle der kæmpes ekstra hårdt af de rød – grønne drenge for tre vigtige point til tabellen.

Næste kamp for U19-holdet i mesterrækken er hjemme lørdag den 29. oktober kl.15:00 mod Langeskov IF.