Menu

U19 vandt fortjent lørdagens kamp imod rækkens nr. 1 Nyborg

image
13. september 2016 kl. 13:21
Det blev til det fulde udbytte for U19 drengene, der med 2-0 sejren over Nyborg er ubesejret på hjemmebane i denne sæson.

Nyborg-hold som BM/FIF/B1909 U19-drenge lørdag eftermiddag mødte, havde inden kampen ikke tabt i denne sæson og havde endda deres seneste kamp udraderet B1913 med 5-0. Så deres selvtillid må ha været i top inden at de kom til Gillestedvej, hvor september solen fra skyfri himmel skinnede over Gillested Park og 14 rød-grønne spillere, som kæmpede og spillede flot fodbold i alle 90 minutter.

Og det skal ikke hedde sig, at Nyborg ikke havde nogen ære af kampen, slet ikke. For Nyborg holdet ville gerne spille fodbold og det lykkedes dem også godt i nogle perioder af kampen, hvor de havde et par store chancer, som Christian flot tog sig af i de rød-grønnes bur og i de døende minutter af kampen kunne Nyborgenserne godt ha haft stukket en kæp i hjulet af et godt spillende BM/FIF/B1909 hold.

Men set over alle 90 minutter må selv den mest inkarnerede Nyborg tilskuere indrømme at det var en fuld fortjent sejer at BM/FIF/B1909, da de rød-grønne med lidt mere coolnes og præcision kunne ha lukket kampen lang tid før at Adem med sin anden scoring i kampen, i det 85 minut lukkede og slukkede alt lyset for Nyborg drengene.

Spillemæssigt var det i lange perioder noget af det bedste fodbold at de rød-grønne U19 drengene har leveret her i denne sæson. Forsvaret stod godt og tog de rigtige beslutninger, kombinationerne flød flot på midten og angriberne kom til mange chancer.

Næste opgave for BM/FIF/B1909 er hjemme her på torsdag den 15. september kl.18.30 på Gillested kunststofbane.