Menu

Optakt: Nabobrag venter i Seden

image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
09. september 2023 kl. 09:19
Fjordager - B1909, søndag d. 10/9, kl. 14.00

Sikke en hjemmekamp, vi var vidne til i seneste runde. 5-1 over ambitiøse Hedensted, og dermed på tavlen med sæsonens første sejr. Nu hedder facit fire points, hentet i de seneste to kampe.

Søndag eftermiddag gælder det så oprykkerne fra Fjordager, der som bekendt eliminerede os fra årets pokalturnering for nogle uger siden. En dramatisk afslutning resulterede i uafgjort 2-2, hvorefter der måtte både forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence til, før vi havde en afgørelse. Her trak de hvid/grønne som nævnt det længste strå, men måtte som forventet strække våben i midtugen, hvor Hvidovres Superliga-drenge gæstede Østbirkvej i Seden. Men uanset facit og exit, så har vennerne fra NØ vist imponerende styrke siden oprykningen, og der venter uden tvivl nierne en hed eftermiddag i sensommersolen på Fjordagers hyggelige anlæg.

B1909 fik den første sejr mod Hedensted, og det var samtidig den resultatmæssige kulmination på flere ugers formfremgang. Cheftræner Bech har flere gange hyldet holdets evne til at skabe målchancer, men i samme moment ærgret sig gevaldigt over de mange misbrugte muligheder. Mod Hedensted fik vi så endelig hul på bylden, endda med tre scoringer af frontduoen Frederiksen/Sise.

-“De tre points lunede selvfølgelig i tabellen, men vores spil i de seneste tre kampe har været i den rigtige retning. Drengene leverede en taktisk god præstation, og så var effektiviteten god. Vi lavede fem mål mod Hedensted, men vi kunne vel godt have lavet flere, og det viser, at vi har været gode til at producere chancer”, lyder det fra cheftræner Andreas Bech.

-“Mandagens træning var da også ekstra dejlig, efter en sejr og fire points i de seneste to kampe. Jeg har dog været meget tydelig overfor truppen med, at vi ikke skal komme med armene oppe over hovedet hele ugen, for det kræver hårdt arbejde at følge op på en flot sejr”.

-“Vi møder Fjordager, som har et flot resultat med fra deres kamp i Aarhus, og det har vi respekt for. De har en trup, som er sikre i deres spillestil, og det gav resultater i Albaniserien i sidste sæson. Vi spillede 2-2 med dem for en måneds tid siden, men der er sket meget hos os siden. Vi vil fortsætte med samme høje energi, som i de seneste par kampe, og vi arbejder videre med den spillestil, som er ved at komme ind på holdet. Vi har en trup, hvor der er kommet noget konkurrence og det er meget sundt. Vi håber på god opbakning søndag, da den vi fik i sidste weekend var fremragende”, slutter den røde coach.

B1909 må fortsat undvære de skadede Jonas Lund, Burana Saenkham, Ali Al-Rabiey og Marco Bertelsen, ligesom Erik Ingemann blev føjet til lazarettet i kampen mod Hedensted. Det lysner dog for Lund og Bertelsen.

I forhold til seneste kamp er Izunna Uzochukwu, Emil Thomsen og Sami Abou Chawk tilbage i truppen, mens Mark Tubæk og skadede Erik Ingemann glider ud.

Cheftræner Andreas Bech har udtaget denne 16-mands trup:

Jakob Fechtenburg
Christian Kjer
Hussein Al-Rabiey
Eirik Stedje
Visar Aliti
Daniel Winther
Izunna Uzochukwu
Emil Thomsen
Jakob Tonnesen
Magnus Rahbek
Nicolai Frederiksen
Mohamed Amin
Mass Sise
Karl Emil Callesen
Bekir Demirovic
Sami Abou Chawk

Vel mødt!

 

Luk