Menu

Optakt: Otterup kommer på besøg

image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
08. oktober 2022 kl. 13:31
B1909 - Otterup, søndag d. 9/10 ‘22, kl. 14.00

Efter tre-måls-sejren i Brabrand kom vi ned på den kolde efterårsjord igen, da OKS’erne besejrede nierne med 1-0 i seneste runde. En uskøn fodboldkamp, med mange hårde nærkampe og kun momentvise seværdigheder, endte med et rødt nederlag - i en ellers jævnbyrdig affære. Vedvarende regn og en naturligt våd bane dannede rammen om en kamp, der hurtigst muligt skal glemmes igen.

Søndag eftermiddag gælder det så oprykkerne fra Otterup, der aktuelt indtager rækkens jumboplads. På en lun augustdag mødtes de to hold i det omvendte opgør på Nordfyn, og selvom det endte uafgjort 1-1, så burde de røde have vundet i sommersolen. Undertegnede så noget af det bedste spil længe, med angreb over kanterne, masser af fart og direkte spil. På en god dag havde vi vundet komfortabelt, men manglende skarphed og en fremragende Kim Larsen i værternes mål sørgede for pointdelingen.

Otterup møder ind med en opadgående formkurve, ovenpå en nærmest mareridtsagtig periode efter holdenes seneste møde. Nederlag på 8-0 i Ringkøbing og 1-5 hjemme mod Hedensted er tegn på voldsomt dyre lærepenge, men nordfynboerne har fundet fodfæste og en vis rytme i de seneste kampe. Et spinkelt nederlag ude mod B1913 er afløst af to gange uafgjort, senest med 2-2 hjemme mod Brabrand, som vi - trods den resultatmæssigt store sejr i Aarhus - kan bevidne er et ganske solidt bekendtskab.

Til søndagens kamp kan der blive comeback til Christoffer Kirud, der indtil videre har siddet ude med en skade i hele efteråret. Omvendt må vi undvære Daniel Winther, der sidder over denne gang. De to nævnte er eneste ændringer i forhold til kampen mod OKS.

Cheftræner, Nicolai F. Johansen, har udtaget disse 16 spillere:

Christian Kjer
Ben Pakes
Marco Bertelsen
Visar Aliti
Rune Corfitzen
Christoffer Kirud
Emil Thomsen
Izunna Uzochukwu
Burana Saenkham
Jakob Tonnesen
Ali Al-Rabiey
Nicolai Frederiksen
Jonas Lund
Nickolaj Hardt
Hussein Al-Rabiey
Mass Sise

Vel mødt!

Luk