Menu

Optakt: Årets sidste kamp venter

image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
25. november 2022 kl. 15:49
B1909 - Brabrand, lørdag d. 26/11 ‘22, kl. 12.00

Lørdag danner Gillestedvejs kunstgræs rammen om efterårets sidste turneringskamp, når B1909 får besøg af Brabrands divisionsreserver.

Det omvendte opgør tilbage i september i Aarhus udløste en rød 0-3 udesejr, hvilket reelt blev indledningen til en flot oktober måned for niernes pointkonto. Nicolai Frederiksen blev fynsk helt med sæsonens første hattrick, og så var det egentlig ligegyldigt, at opgøret var langt mere jævnbyrdigt end cifrene antyder.

November måned er indtil videre den diametrale modsætning af oktober, hvor de foreløbigt tre opgør er endt uden rød sejr. 0-2 hjemme mod Ringkøbing og senest 2-1 ude mod Hedensted har resulteret i to nederlag, mens den uafgjorte nullert i Varde er eneste point på kontoen. Det placerer os fortsat midt i rækken, men nu med kortere afstand til bunden end til de øvre midterhold. Derfor er lørdagens kamp bestemt yderst vital, så vi kan sikre os selv det bedst mulige afsæt til forårets slutspil, hvor vi skal undgå de nederste pladser - og dermed fastholde vores status som Danmarksseriehold.

Brabrand er på fremmed græs for første gang i november, efter hele tre hjemmekampe i træk. Det har - ligesom hos os selv - blot udløst ét point, takket være 1-1 mod B1913. Nu er århusianerne så på udebane, og et kig i statistikken afslører, at det kun er blevet til én sejr væk fra hjemmebanen i dette efterår. Den blev hentet med 2-3 i Hedensted tilbage i midten af august måned. Det ændrer dog ikke på undertegnedes indtryk af, at Brabrand er et stærkt og hårdtarbejdende kollektiv, der blandt andet har styrker i hurtige omstillinger og energi i nærkampene.

B1909 har en enkel ændring i truppen i forhold til opgøret i Hedensted. Emil Thomsen er tilbage, mens unge Hjalte Ulrich omvendt glider ud.

Cheftræner, Nicolai F. Johansen, har udtaget disse 16 spillere:

Ben Pakes
Niclas Henriksen
Marco Bertelsen
Visar Aliti
Rune Corfitzen
Daniel Winther
Emil Thomsen
Izunna Uzochukwu
Jakob Tonnesen
Burana Saenkham
Morten Dyg
Jonas Lund
Nicolai Frederiksen
Mass Sise
Nickolaj Hardt
Hussein Al-Rabiey

Vel mødt!

Luk