Menu

Optakt: Årstalsbrag i vente

image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
26. august 2022 kl. 20:03
B1909 - B1913, lørdag d. 27/8 ‘22, kl. 14.00

Der er lagt i kakkelovnen til et brandvarmt lokalopgør, når de to traditionsrige odenseanske årstalsklubber, B1909 og B1913, lørdag brager sammen på Gillested Park. Begge hold er kommet hæderligt fra start, men mangler fortsat lige det sidste for at kunne kalde indledningen for godkendt.

Gæsterne fra upcoming-området Cortex Park ved det enorme SDU, lagde ud med en 0-3 snitter på eget græs mod ambitiøse Ringkøbing. Dét resultat blev i øvrigt sat i relief, da nordfynske Otterup gæstede den jyske vestkyst i sidste weekend, og måtte drage retur med et 8-0(!) nederlag i bagagen. De mener det vist alvorligt ovre ved fjorden!

Men siden indledningen har tretten rejst sig, og tabte efterfølgende hæderligt med 1-0 i Hedensted, inden det blev til 1-0 hjemme mod OKS og senest 2-2 hos Marienlyst. Absolut godkendte resultater, der placerer de blå ét point højere i tabellen end B1909 inden lørdagens opgør.

Nierne hentede den tredje uafgjorte i fire kampe, da de røde fik 0-0 med hjem fra Paarup. De hvidklædte værter vil nok ærgre sig længe over manglende marginaler og den sidste skarphed, men omvendt må det give Nicolai F. Johansens tropper et gevaldigt boost, at det hårde arbejde i sommervarmen blev belønnet med point. Nu har vi så efterhånden bare brug for en sejr og en fordobling af kontoen, og den må meget gerne komme lørdag mod vennerne fra Campusvej.

Cheftræner, Nicolai F. Johansen, ser frem til lokalbraget, hvor han forventer at alt kan ske:
-“Det er en mega svær kamp. Et klassisk lokalopgør. Afgørelsen ligger hos det hold, der er bedst til at tilpasse sig. Holdet, der er mest undervejs, har flest aktioner og løber mest. Som lukker rum og scorer først. So far, har jeg set et B1913-hold stå lavt og køre på omstillinger. Det er svært at spille imod, men ikke umuligt. Jeg ønsker alle en god kamp til alle - og igen tak for opbakningen! Vi prøver at få alle tre points”.

B1909 må fortsat undvære skadede Visar Aliti, mens Christian Jørgensen til gengæld er retur efter sin skadespause. Hussein Al-Rabiey afsoner den 2. karantænedag, nu ud af tre i stedet for to, efter at DBU har set dommen efter i sømmene. Desuden er unge Hjalte Ulrich med, mens Daniel Winther er fraværende af personlige årsager. Og så er Morten Dyg indlemmet i truppen for første gang efter sin lange skadespause.

Det betyder at cheftræner, Nicolai F. Johansen har udtaget denne 17-mands-trup:

Christian Kjer
Ben Pakes
Christian Jørgensen
Rune Corfitzen
Hjalte Ulrich
Marco Bertelsen
Emil Thomsen
Morten Dyg
Izunna Uzochukwu
Jonas Lund
Jakob Tonnesen
Mass Sise
Nicolai Frederiksen
Bekir Demirovic
Nickolaj Hardt
Burana Saenkham
Ali Al-Rabiey

Vel mødt!