Menu

Optakt: B1909 gæster Hedensted

image Cheftræner Nicolai F. Johansen er tilbage på bænken
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
19. november 2022 kl. 21:02
Hedensted - B1909, søndag d. 20/11 ‘22, kl. 13.30

Efterårets næstsidste kamp spilles søndag eftermiddag på kunstgræsset i Hedensted, hvor det østjyske hjemmehold tager imod B1909. Der er igen tale om en seks-points-kamp, da begge hold aktuelt indtager placeringer side om side midt i rækken, dog med værterne tre points foran nierne. En rød udesejr vil bringe Nicolai F. Johansens tropper på omgangshøjde med Hedensted, mens et nederlag omvendt vil øge afstanden mellem de to klubber.

Allerede lørdag blev der afviklet tre kampe i Danmarksserien, hvor særligt to af disse var interessante, set med røde briller. Bundholdet Otterup fik uafgjort hjemme mod B1913, hvilket giver nierne et forspring på tre points ned til de blå, inden de røde selv skal i aktion søndag. I et andet opgør hentede Varde en sejr i Brabrand, hvilket sender vestjyderne á point med B1913. Det betyder samtidig, at nierne med en sejr i Hedensted kan distancere sig en smule fra den nedre region, mens et nederlag omvendt fastholder os ubehageligt nær de forbudte pladser.

B1909 var senest en tur i netop Varde, hvor en straffesparksredning af målmand Ben Pakes var medvirkende til det uafgjorte 0-0 resultat. Efter forrige rundes 0-2 nederlag hjemme mod topholdet fra Ringkøbing var kampen i Varde således også den anden kamp på stribe uden røde scoringer. Dét skal der meget gerne laves om på søndag eftermiddag i Hedensted!

Østjyderne var inden sæsonen af mange udpeget til oprykningsfavorit, men værterne har haft vanskeligt ved at finde og fastholde momentum. Resultaterne har været for svingende for den driftige klub, og derfor må man erkende, at muligheden for oprykning for længst er forpasset. Men at holdet har store kvaliteter er indiskutabelt, hvilket blandt andet blev bevist i seneste runde, hvor føromtalte tophold fra Ringkøbing blev sendt retur til Vesterhavet med en 3-0 lussing på Hedensteds kunstgræsbane.

B1909’s cheftræner, Nicolai F. Johansen, er tilbage på sidelinien søndag, efter de famøse tre dages karantæne. Og der er ingen tvivl om at den røde chef glæder sig:
-“Det er vanvittigt dejligt at være retur og dermed tættere på spillerne, og især på selve handlingen af kampen. Jeg glæder mig, og jeg er glad for at mine tre spilledage er afsonet”, lyder det fra Johansen.

På spørgsmålet om de to kampe uden mål, er det bestemt noget som cheftræneren har fokus på:
-“De manglende scoringer har været kendetegnende for os i hele sæsonen. Jeg synes at vi er godt organiseret og disciplineret i vores defensive pligter og sideforskydninger, men vi mangler uden tvivl offensivt, og vi skal bruge vinterpausen på at blive bedre på lige præcis det punkt”.

I forhold til søndagens vanskelige udekamp i Hedensted, lyder det:
-“Jeg ser muligheder frem for begrænsninger, og dyrker den positive energi og fremtoning. Vi skal se muligheder i alt, og nogle gange giver det tre points, og andre gange ikke. Vi glæder os til at møde Hedensted. De har investeret meget, og deres målsætning var oprykning og den har de ikke nået. Vi skal derimod undgå nedrykning, og vi må arbejde ydmygt for hvert point og blive bedre gang for gang. Vi glæder os i hvert fald til kampen”, slutter cheftræneren.

B1909 har atter Morten Dyg og Burana Saenkham med i truppen, mens Emil Thomsen fortsat plejer familieforøgelsen på hjemmefronten. Niclas Henriksen afløser en skadet Christian Kjer som reservemålmand, mens Ali Al-Rabiey afsoner karantæne efter sin udvisning i Varde.

Cheftræner, Nicolai F. Johansen, har udtaget disse 16 spillere:

Ben Pakes
Niclas Henriksen
Marco Bertelsen
Visar Aliti
Rune Corfitzen
Daniel Winther
Izunna Uzochukwu
Jakob Tonnesen
Burana Saenkham
Morten Dyg
Jonas Lund
Nicolai Frederiksen
Mass Sise
Nickolaj Hardt
Hjalte Ulrich
Hussein Al-Rabiey

Vel mødt!

 

Luk