Menu

Optakt: Chancerne skal udnyttes i Brabrand

image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
23. september 2022 kl. 14:10
Brabrand - B1909, lørdag d. 24/9 ‘22, kl. 16.15

Undertegnede har brugt betegnelsen ‘vital’ flere gange i dette tidligere efterår, og lørdagens udekamp i Aarhus mod Brabrand er ingen undtagelse. Med sidste weekends ulidelige 0-1 nederlag hjemme mod Hedensted i en regulær seks-points-kamp - ja, så har vi altså for alvor den berømte kniv for struben, hvis ikke vi skal hænge fast i den kedelige ende af tabellen.

Inden kampen har B1909 fået skrabet syv points sammen, via fire uafgjorte og blot én sejr i de første otte opgør. Værterne fra Brabrand er placeret lige under os, ligeledes med syv points, som dog er hentet ved blandt andet to sejre, over henholdvis Hedensted og OKS. En sejr i Brabrand vil sende vinderen tæt på midterfeltet, mens en eventuel taber lørdag vil være sat gevaldigt tilbage.

Spillende assistenttræner, Emil Thomsen, var naturligt skuffet efter nederlaget mod Hedensted, men han hæftede sig særligt ved, at vi bliver ved med at producere det nødvendige antal chancer. Vi har hørt det før, og set det med egne øjne; vi SKAL simpelthen blive skarpere foran modstanderens mål, så vi kan få omsat de mange chancer til scoringer og sejre. Vi har værktøjerne, så nu må det gerne kulminere.

I forhold til kampen mod Hedensted må nierne undvære Izunna Uzochukwu og Nickolaj Hardt, der begge er fraværende af private årsager. Modsat er Ali Al-Rabiey og Ben Pakes med igen, ligesom ‘man of the match’, Morten Dyg, er med i bussen mod Brabrand.

Cheftræner, Nicolai F. Johansen, har udtaget denne 15-mands trup:

Christian Kjer
Ben Pakes
Marco Bertelsen
Rune Corfitzen
Daniel Winther
Visar Aliti
Emil Thomsen
Morten Dyg
Jonas Lund
Burana Saenkham
Jakob Tonnesen
Nicolai Frederiksen
Hussein Al-Rabiey
Mass Sise
Ali Al-Rabiey

Vel mødt!

Luk