Menu

Optakt: De røde gæster Otterup

image Nickolaj Hardt Rasmussen er ny mand i rødt!
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
12. august 2022 kl. 20:11
Otterup - B1909, lørdag d. 13/8 ‘22, kl. 13.00

Lørdag eftermiddag venter endnu et lokalbrag, denne gang dog fynsk og ikke odenseansk, når B1909 drager over Odinsbroen og nogle kilometer nordpå til Otterup.

De nordfynske oprykkere åbnede efteråret med en fornem udesejr på 0-3 i Brabrand, på scoringer af de offensive profiler; Jonas Wind, David Chilvers og to-meter-manden Kent Jørgensen. En kamp med cleansheet af vores tidligere keeper, Kim Larsen. Sejren vidner blot om Otterups velkendte stærke og lynhurtige offensiv, som har været en signatur for den driftige forening i årevis.

Nierne hentede som bekendt 1-1 hjemme mod OKS i premieren, efter en føring ved Christian Jørgensen - som efterfølgende, med et glimt i øjet, glædede sig over at være topscorer for de røde. Én runde, én scoring af en midterforsvarer - angriberne må gerne melde sig på tavlen lørdag i Otterup.

Til kampen kan der blive debut til netop en ny angriber. Nickolaj Hardt Rasmussen, 25 år, og senest optrådt for ØB i Albaniserien. Hardt er teknisk god og ved hvor målet står, og så kan han i øvrigt bidrage kreativt fra de øvrige offensive positioner, hvis trænerteamet vil bruge hans kræfter på andre pladser. Han har tidligere bombet løs for FC Broby, hvor han scorede voldsomt mange mål i Serie 1 og 2. I ØB nettede han 10 gange i 13 kampe i Albaniserien, så det er en skarp herre der har taget turen over Ejbygade.

I forhold til sæsonpremieren mod OKS er Alexander Brems med til Otterup, hvor han afløser reservekeeper Niclas Henriksen. Brems var egentlig meldt væk fra B1909 til fordel for et studieophold i udlandet, men uddannelsen er endnu ikke startet, og derfor er Brems fortsat kampdygtig for de røde. Daniel Winther er skadet, ligesom Bekir Demirovic glider ud af truppen. Til gengæld er Marco Bertelsen tilbage fra ferie.

Cheftræner Nicolai F. Johansen har udtaget disse 16 spillere:

Christian Kjær
Alexander Brems
Visar Aliti
Christian Jørgensen
Rune Corfitzen
Marco Bertelsen
Mass Sise
Burana Saenkham
Jonas Lund
Izunna Uzochukwu
Emil Thomsen
Jakob Tonnesen
Ali Al-Rabiey
Nicolai Frederiksen
Nickolaj Hardt Rasmussen
Hussein Al-Rabiey

Vel mødt!

 

Luk