Menu

Optakt: DS-favoritten gæster B1909

image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
05. august 2022 kl. 20:52
B1909 - OKS, lørdag d. 6/8 ‘22, kl. 14.00

B1909 åbnede rækken af efterårets lokalbrag allerede onsdag aften, hvor naboerne fra Fynsværket, ambitiøse Marienlyst, var på besøg i landspokalturneringen. Det blev som bekendt til et knebent rødt nederlag på 0-1, efter en kamp, der intensitetsmæssigt næppe vil gå over i historien. Med en kort sommer-optakt og spillere, der fortsat ferierer, hvilket åbenbart er præmissen på dette niveau, så er form og skarphed derefter i de første runder. Nierne havde mest at byde på, samt to drøn på træværket, men de hvidklædte gutter fra Windelsvej trak alligevel det længste strå. Sådan er fodbold jo ofte.

Lørdag eftermiddag tager vi så imod naboerne fra Østerbæksvej, OKS, i sæsonpremieren i Danmarksserien. OKS’erne var ligeledes i aktion onsdag aften i pokalturneringen, hvor nedrykkerne fra Superligaen, Vejle, var på besøg mellem kolonihaverne. Østjyderne sejrede som forventet, men de bolsjestribede værter ydede en ganske fornem indsats undervejs. Og præstationen sætter vel egentlig også bare en tyk streg under de store forventninger, som vi alle på forhånd må have til OKS, efter deres fremragende sæson 21/22. Lørdagens gæster kan ikke undslå sig favoritværdigheden, både i premieren mod nierne, men så sandelig også i Danmarksserien. Undertegnede vil i hvert fald blive særdeles overrasket, hvis OKS’erne ikke tager den ene af de to pladser i oprykningsslutspillet til foråret.

Eks-nieren Salih Kaya, der er den seneste i rækken af trænere hos lørdagens gæster, melder ligesom de røde om udfordringer med en ferieramt trup. B1909 har fortsat to mand ude af dén årsag, mens Jonas Lund og Daniel Winther er stødt til truppen kort inden onsdagens pokalkamp. Så selvom gæsterne må påtage sig favoritværdigheden, så er ‘ferie-faktoren’ en afgørende komponent i de første runder, indtil holdene får spillet sig rigtigt i form.

B1909 må til kampen undvære Marco Bertelsen og Ben Pakes, der begge er på ferie, mens Christoffer Kirud er skadet og Hjalte Ulrich sidder over. Og så genoptræner Morten Dyg fortsat, ovenpå hans lange skadespause.

Cheftræner, Nicolai F. Johansen har udtaget følgende 16 spillere:

Christian Kjer
Niclas Henriksen
Visar Aliti
Christian Jørgensen
Rune Corfitzen
Daniel Winther
Emil Thomsen
Jonas Lund
Izunna Uzochukwu
Jakob Tonnesen
Ali Al-Rabiey
Nicolai Frederiksen
Mass Sise
Bekir Demirovic
Burana Saenkham
Hussein Al-Rabiey

Vel mødt!

 

Luk