Menu

Optakt: Lørdag i Paris

image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
19. august 2022 kl. 18:29
TPI - B1909, lørdag d. 20/8 ‘22, kl. 13.00

Danmarksseriens Paris ligger i Odense NV.

Hentydningen er naturligvis af sportslig og ikke geografisk karakter, og falder i øvrigt med et glimt i øjet. Vennerne fra Tarup/Paarup har haft et nærmest formidabelt transfervindue, hvor de blandt andet har hentet en række profiler fra det væltede korthus i Dalum. Profiler, der fra første færd har forvandlet sidste sæsons bundhold til aktuelt tophold - med maksimumpoint og et scoringssnit på over tre mål pr. kamp. Bum.

B1909 drager lørdag over Odinsbroen mod PSG - hov, TPI - med en noget mere genkendelig trup. De røde har som bekendt holdt fast i størsteparten af sidste sæsons trup, suppleret med et par spændende boblere. Den største udskiftning er i stedet sket på trænerbænken, hvor Nicolai F. Johansen som bekendt har taget over fra Kim Jørgensen, hvilket helt naturligt har givet ny inspiration og nye måder at gøre tingene på.

Nierne møder ind med blot to points for de første tre kampe, efter to uafgjorte og onsdagens kedelige 2-4 nederlag hjemme mod Marienlyst. Cheftræneren var klar i mælet efter kampen, og kaldte første halvleg for det dårligste han endnu har set. Det må undertegnede give ham ret i. Og halvlegen stod i skærende kontrast til de første 45 minutter runden forinden i Otterup, hvor de røde sprudlede med finurligt og direkte angrebsspil. Når det så er sagt, så fik spillerne hevet sig selv gevaldigt op i 2. halvleg mod Marienlyst, hvor der i den grad blev vist vilje og mandsmod.

Netop vilje og mandsmod bliver nøgleord lørdag, for der er ingen tvivl om, at der venter en særdeles vanskelig opgave. TPI har nettet hele 11 gange i tre kampe, og det bliver en stor mundfuld for de rødes rekonstruerede defensiv. Nierne må undvære Christian Jørgensen, der blev skadet i Otterup, samt uheldige Visar Aliti, der fik slået skulderen af led i den dramatiske kamp mod Marienlyst. Begge er heldigvis ved godt mod, men de vil utvivlsomt blive savnet i Paarup Parken mod værternes stærke offensiv.

B1909 må udover Jørgensen og Aliti også undvære Hussein Al-Rabiey, der har fået to dage i skammekrogen ovenpå sit røde kort i onsdagens hjemmekamp. Det giver i stedet comeback til Bekir Demirovic, der således bliver eneste nye i truppen i forhold til det seneste opgør. Og så kan vi i øvrigt alle glæde os over, at Morten Dyg atter fik kamptræning i benene, da han torsdag var med i reserveholdets 4-1 sejr mod KR70.

Cheftræner, Nicolai F. Johansen, har udtaget disse 15 spillere:

Christian Kjer
Ben Pakes
Marco Bertelsen
Rune Corfitzen
Daniel Winther
Izunna Uzochukwu
Jonas Lund
Emil Thomsen
Jakob Tonnesen
Bekir Demirovic
Burana Saenkham
Nicolai Frederiksen
Mass Sise
Ali Al-Rabiey
Nickolaj Hardt

Vel mødt!

 

Luk