Menu

Optakt: Lokalbrag mod fødselar

image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
13. maj 2022 kl. 11:29
B1909 - Marienlyst, lørdag d. 14/5 ‘22, kl. 14.00

B1909 tager imod en særdeles moden fødselar, når Boldklubben Marienlyst lørdag gæster Gillestedvej. Naboklubben har netop fejret 100-års fødselsdag, og dermed indskriver klubben sig i den historiske række af odenseanske klubber med mere end et trecifret antal leveår på bagen. Tillykke til gæsterne fra Windelsvej, skal der lyde fra alle i og omkring B1909.

De røde møder ind med et 2-1 nederlag fra Aarhus i bagagen, efter mødet med altid hjemmestærke Fremad i seneste runde. Nierne spillede egentlig en godkendt kamp og skabte det fornødne antal chancer, men skarpheden manglede på en knoldet bane, der må konkurrere med Parken om sæsonens dårligste underlag. Rune Corfitzen stod for den enlige scoring, med sin udligning undervejs i opgøret. Ali Al-Rabiey indkasserede i øvrigt en advarsel, hvilket sender den hurtige kantspiller i karantæne mod Marienlyst.

Topholdet fra Windelsvej er uden sejr i de seneste tre kampe. Men bortset fra 0-0 hjemme mod Hedensted, så tæller rækken af kampe altså også de to øvrige tophold; OKS ude og SfB/Oure hjemme. Sidstnævnte kamp i øvrigt med endnu en nullert, og det må vel siges at være godkendt mod det formodentligt kommende divisionshold.

Gæsterne har i øvrigt tradition for at være adresse for tidligere niere, og derfor vil der blive et glædeligt gensyn med en række af vores tidligere spillere, når de to mandskaber går på banen.

Hos B1909 er Bekir Demirovic tilbage i truppen, og han afløser karantæneramte Al-Rabiey.

Når alt er sagt og skrevet, så står det vigtigste tilbage - nemlig 90+ minutters intenst lokalopgør, fyldt med spænding og givetvis en stor portion underholdning. Vi er spændte og vi glæder os!

Cheftræner Kim Jørgensen har udtaget disse 16 spillere:

Alexander Brems
Christian Kjer
Marco Bertelsen
Christian Jørgensen
Rune Corfitzen
Daniel Winther
Kingsley Amoakohene
Izunna Uzochukwu
Emil Thomsen
Jonas Lund
Burana Saenkham
Jakob Tonnesen
Nicolai Frederiksen
Mass Sise
Bekir Demirovic
Christoffer Kirud

Vel mødt!