Menu

Optakt: Nostalgibrag venter Skærtorsdag

image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
13. april 2022 kl. 11:28
B1913 - B1909, torsdag d. 14/4 ‘22, kl. 13.00

Påskens fodboldmæssige højdepunkt er uden tvivl Skærtorsdag, når B1913 hjemme på Campus Road er værter for årets første nostalgibrag. De blå mod de røde, tretten mod nierne - det ER bare noget helt særligt!

De blå værter er ligesom som os selv uden sejr i foråret. Men hvor vi selv har hentet et par uafgjorte, så har 13 tabt de første tre kampe, og desuden lukket hele ni mål ind. Særligt seneste hjemmekamp, hvor OKS’erne sejrede 0-4 ved universitetet, har uden tvivl gjort voldsomt ondt i de blå hjerter. Meldingerne fra tretten er dog, at det lysner på skadesfronten, og fredagens spinkle 1-0 nederlag i Svendborg vidner da også om fremgang.

B1909 møder som bekendt ind med 3-3 i bagagen fra seneste kamp, hvor en Mass Sise-scoring trods alt endte med at redde en miserabel 2. halvleg. Nierne førte 2-0 ved pausen mod bundholdet FC Sydvest, men formåede at sætte forspringet over styr - og endog komme bagud 2-3, inden Sise reddede lidt af æren. En skuffende anden omgang, efter en ellers lovende første halvleg. Assistenttræner Rosenkrantz sagde da også efterfølgende, at dén skulle trænerteamet lige hjem og dybde-analysere på.

En anden rød assistent, den spillende midtbaneprofil Emil Thomsen, udtalte i samme moment tirsdag aften inden sidste træning, at det afgørende element torsdag bliver paratheden. Der er masser af følelser på spil i de her opgør, og de lever deres helt eget liv, uafhængigt af resultater og stillinger i øvrigt. Det bliver med andre ord energien, viljen og ærgerrigheden på dagen, der vil afgøre braget på Campus.

Fanklubben B1909 SUPPORT opfordrer derfor også til, at folk med røde hjerter mødes en time før kick off på parkeringspladsen ved Campus Road, så fællesskabet kan komme i den rette stemning inden kampen. Det er et hyggeligt og stærkt initiativ, og verbal og talstærk opbakning fra lægterne vil uden tvivl gøre en forskel for spillerne. Så støt op om supporternes gameplan og mød ind på parkeringspladsen kl. 12.00.

På spillersiden er vi fortsat uden langtidsskadede Morten Dyg og Niclas Henriksen, samt Julian Martinsen, der er startet træning igen efter barselsorlov. Til gengæld er Christian Jørgensen tilbage fra studietur, ligesom Christoffer Kirud er tilbage i truppen. Bekir Demirovic, Hjalte Ulrich og Visar Aliti sidder over.

Cheftræner Kim Jørgensen har udtaget følgende 16 spillere:

Christian Kjer
Alexander Brems
Christian Jørgensen
Daniel Winther
Rune Corfitzen
Marco Bertelsen
Kingsley Amoakohene
Izunna Uzochukwu
Emil Thomsen
Jonas Lund
Burana Saenkham
Christoffer Kirud
Jakob Tonnesen
Ali Al-Rabiey
Mass Sise
Nicolai Frederiksen

Vel mødt!