Menu

Optakt: Nyt brag venter i Vestjylland

image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
21. april 2022 kl. 21:16
Varde - B1909, fredag d. 22/4 ‘22, kl. 18.30

Med det dramatiske nederlag Skærtorsdag i lokalopgøret på Campus, er der for alvor lagt i ovnen til et regulært bundbrag, når B1909 fredag aften gæster Varde. Stillingen fra midterfeltet og ned til to af de tre nederste er uhyre tæt, og derfor er der mere end nogensinde brug for fuld pointhøst. Vi skal simpelthen have flere points på forårets slunkne konto.

Ser vi tilbage på de første fire kampe, har de udløst sølle to points. Men det er på ingen måde udtryk for kampenes forløb, og med den rette ‘tur i den’, kunne vi have haft fire gange så mange. Vi har spillet tætte kampe, og særligt de to seneste - hjemme mod Sydvest og ude mod B1913 - burde vi have hentet mere end blot ét point, da vi undervejs førte med to mål i begge kampe. At smide den slags siger noget om fokus, form og ja - marginaler. Kampen på Campus fortæller vel meget godt historien om de berømte små, omend ni mod elleve sjældent gør noget lettere.

Fredagens værter fra Varde har ligeledes været involveret i fire meget tætte kampe. Efter to nederlag mod henholdvis Marienlyst (0-1) og Hedensted (0-2), har vestjyderne hentet to uafgjorte mod rækkens to tophold; SfB/Oure og OKS. Begge kampe med nulløsninger, og det tegner så i øvrigt også billedet af et Varde-hold med en regulær scoringskrise. Ingen mål i foråret endnu, og dét må meget gerne fortsat være status fredag kl. 20.30.

Til kampen må vi undvære Mass Sise og Kingsley Amoakohene, der begge så rødt mod B1913 og derfor er i karantæne. Desuden er Daniel Winther fraværende af private årsager. I stedet er Ben Pakes og Bekir Demirovic tilbage i truppen.

Cheftræner Kim Jørgensen har udtaget følgende 16 spillere:

Alexander Brems
Ben Pakes
Christian Kjer
Marco Bertelsen
Christian Jørgensen
Rune Corfitzen
Hjalte Ulrich
Emil Thomsen
Jakob Tonnesen
Burana Saenkham
Jonas Lund
Ali Al-Rabiey
Bekir Demirovic
Izunna Uzochukwu
Christoffer Kirud
Nicolai Frederiksen

 

Vel mødt!