Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
28. april 2022 kl. 21:12
B1909 - TPI, fredag d. 29/5 ‘22, kl. 19.00

Så står vi igen-igen over for endnu et drama og endnu et spændende lokalopgør. Danmarksserien beriger os med den ene nervepirrende kamp efter den anden - og dét er jo i udgangspunktet positivt, selvom det tærer en smule på det hårdtprøvede røde hjerte og de i forvejen nedbidte negle. Sådan er fodbold, når fodbold er bedst - og tak for det!

B1909 møder som bekendt ind med forårets første sejr i bagagen, hentet i sidste minut i Varde, i endnu et intenst opgør. Jonas Lund - hvem ellers - scorede som så ofte før ved Vestkysten, og sikrede de tre tiltrængte pinde til den røde samling. Spillet har bestemt været til flere sejre her i foråret, men bolden er rund og marginalerne har indtil kampen i Varde ikke været på vores side. Vi håber at Lunds træffer varsler nye vinde, og de kan passende blafre allerede fredag aften mod TPI.

Netop TPI har haft en start på forårssæsonen, der på mange måder minder om vores egen. Selvom det er blevet til fire nederlag i fem kampe, så er tre af disse tabt med spinkle 1-2.
Undertegnede overværede nederlaget med disse cifre på hjemmebane, da OKS gæstede Paarup Parken for et par runder siden. Bedømt ud fra dét opgør, hører TPI bestemt ikke til i bunden af rækken, og de burde reelt have vundet kampen mod kolonihaveklubben. Særligt i 2. halvleg var de hvidblusede dominerende, og skabte en del store chancer, der med ‘tur i den’ havde sendt sejren mod Odense NV. Men som så ofte før, så mangler marginalerne hos et bundhold - og det er vel også den eneste forklaring på, at drengene fra Tarup/Paarup ikke har flere points pt. Uanset, så venter der de røde spillere en særdeles vanskelig opgave - så er vi advaret!

Meldingerne fra den sportslige sektor på Gillestedvej er, at trænerteamet stort set har frit valg på alle hylder, når bortses langtidsskadede Morten Dyg og Niclas Henriksen, og karantæneramte Mass Sise. Øvrige småskader er overstået, og truppen er også uden øvrige afbud denne gang.