Menu

Optakt: Op på hesten i Aarhus

image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
18. august 2023 kl. 15:59
Aarhus Fremad - B1909, lørdag d. 19/8 ‘23, kl. 14.00

B1909 gæster lørdag eftermiddag Riisvangen i Aarhus, når divisionsreserverne fra Fremad tager imod på deres hyggelige anlæg.

Mens B1909 som bekendt tabte 0-2 hjemme til Horsens i første runde i Danmarksserien, hentede Aarhus Fremad en uafgjort med hjem fra udekampen i Paarup Parken. Østjyderne havde længe TPI nede i sækken, men det hele endte 1-1, da forstads-odenseanerne fik udlignet efter sidebyttet. En remis på udebane, mod ét af sidste sæsons tophold, må dog siges at være et ganske fint udlæg.

Hos de røde var der omvendt skuffelse oven på premieren, hvor særligt 2. halvleg hurtigt skal i glemmebogen. Nierne havde svært ved at finde vej og momentum, og lignede i perioder langt fra sig selv. Forhåbentlig bliver skuffelsen brugt som ekstra motivation til at præstere, som vi heldigvis ofte har set i sådanne situationer. Holdet har både kvalitet, kløgt og store krav til sig selv, og potentialet skal nok blive forløst. Spørgsmålet lige nu er naturligvis, om det lykkes allerede lørdag i Aarhus, som vi alle håber på.

Cheftræner, Andreas Bech, har arbejdet målrettet med truppen i snart en lille måned, og han glæder sig særligt over, at truppen efterhånden er på den anden side af ferieperioden. Samtidig ser Bech frem til lørdagens opgør:
-“Kampen i Aarhus bliver en spændende udfordring, mod et godt fodboldhold. Deres divisionshold spiller fredag aften, så de har mulighed for at sende spillere ned til reserverne i Danmarksserien. Jeg forventer et hjemmehold, som rigtig gerne vil have bolden meget, og som er teknisk dygtige. Det bliver en kamp, hvor vi skal levere på vores bedste niveau, hvis vi skal have point med retur. Dog tror alle mand på, at vi kan spille en god kamp”, lyder det fra cheftræneren.

-“Vi vil rigtig gerne stå godt på banen og gøre mulighederne små for Aarhus Fremad, men vi vil også gerne være så meget på bolden, som det kan lade sig gøre. Og så skal vi også vise en bedre omgang med bolden end i sidste kamp, for det var på et lavt niveau, især i 2. halvleg. Det bliver rigtig afgørende, at vi får scoret på vores store muligheder, for dem har vi misset i de øvrige kampe. Samtidig skal vi også være meget tættere på vores modstandere defensivt”.

-“Stemningen er god i truppen, og jeg kan mærke en fed energi og gå-på-mod. Alle har en stor drøm og ambition om at komme på tavlen lørdag, men endnu vigtigere, at vi viser en bedre udgave af os selv, i forhold til den 2. halvleg, som vi spillede mod Horsens”, slutter Andreas Bech.

B1909 må fortsat undvære Izunna Uzochukwu, der afsoner den sidste af to spilledages karantæne. Modsat er Mass Sise retur fra skammekrogen, ligesom Emil Thomsen, Hussein Al-Rabiey og Christian Kjer er tilbage i truppen.
Til gengæld sidder Burana Saenkham over med en mindre skade, mens Bekir Demirovic er fraværende af private årsager. Niclas Henriksen, Mohamed Amin, Isa El-Enazi og Solomon Akah spiller på reserveholdet.

Cheftræner Andreas Bech har udtaget denne 15-mands trup:

Jakob Fechtenburg
Christian Kjer
Hussein Al-Rabiey
Eirik Stedje
Visar Aliti
Daniel Winther
Erik Ingemann
Jonas Lund
Emil Thomsen
Jakob Tonnesen
Magnus Rahbek
Nicolai Frederiksen
Mass Sise
Sami Abou Chawk
Karl Emil Callesen

Vel mødt!

 

Luk