Menu

Optakt: Sæsonens sidste kamp

image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
16. juni 2023 kl. 20:43
B1909 - TPI, lørdag d. 17/6 ‘23, kl. 14.00

Sæsonens sidste kamp inden en velfortjent sommerferie står for døren, når B1909 lørdag eftermiddag tager imod TPI fra det vestlige Odense. Danmarksseriens showstopper er en gentagelse af den nyligt afviklede kamp i årets pokalturnering, hvor nierne som bekendt avancerede efter en 1-0 sejr.

Om historien gentager sig endnu en gang må tiden vise, men det er på alle måder en formstærk gæst, der møder ind på 3F Gillested Park. Efter en slumrende indledning på foråret er Tarups hvidklædte helte vågnet op til dåd, og med rutinerede Carsten Hemmingsen ved roret, har forstadsklubben fundet balancen mellem energi og kampafgørende aktioner. I de seneste fire DS-kampe er det således blevet til ti points, og samtidig har holdets offensiv nettet imponerende 17(!) gange. Senest gik det ud over ellers stærke Hedensted, der blev sendt hjem fra Paarup Parken med et 5-1 nederlag i bagagen. Bum!

B1909 har på flere parametre haft en anderledes kuperet tur mod mødet med TPI, hvor det er gået jævnt op og ned. Efter afskeden med den tidligere cheftræner, Nicolai F. Johansen, har holdet arbejdet hårdt med at få genskabt fundament og spilformation. Det har udløst forskellige udtryk og resultater, men pokalsejren mod netop TPI må resultatmæssigt betegnes som højdepunktet indtil videre. Teamet omkring holdet arbejder dog målrettet, og det er tydeligt at mærke og se fremgangen, som den kommende cheftræner skal bygge videre på i næste sæson. Bestyrelsen og den sportslige ledelse arbejder på højtryk i disse dage, og mon ikke at en ny cheftræner snart kan meldes ud.
Mod TPI er det dog fortsat teamet Mundt, Izunna og Thomsen der står med ansvaret, og de kender jo som bekendt opskriften mod de hvidklædte modstandere.

Assistenttræner, Kasper Mundt:

-“Kampene mod TPI har mest af alt handlet om at være klar fra start og arbejde videre med vores spil. Vi har haft et overtag mod TPI i de foregående to kampe, og det skal være det, som vi går ind til kampen med. Vi har en fantastisk gruppe at spillere, som jeg forventer mig meget af i kampen”.

-“Kampen bliver helt sikkert intens! Vi har spillet gode kampe mod TPI, hvor vi har været stærke på bolden og været stærke i organisationen. Det skal vi forsøge at holde fast i”, slutter Mundt.

B1909 må undvære Jakob Tonnesen og Mohamed Amin, der begge afsoner karantæne. Modsat er topscorer Nicolai Frederiksen retur fra samme. Jonas Lund måtte sidde over med en skade mod Otterup, og den holder ham desværre også ude mod TPI. Det betyder at Svenne Myrthu også er indlemmet i truppen.

Trænerteamet har udtaget følgende 14-mands trup:

Christian Kjer
Victor Bove-Qvistgaard
Erik Ingemann
Visar Aliti
Burana Saenkham
Izunna Uzochukwu
Magnus Rahbek
Hussein Al-Rabiey
Mass Sise
Nicolai Frederiksen
Ali Al-Rabiey
Sami Abou Chawk
Bekir Demirovic
Svenne Myrthu

Vel mødt!

 

Luk