Menu

Optakt: Topholdet kommer på besøg

image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
04. november 2022 kl. 15:49
B1909 - Ringkøbing, lørdag d. 5/11 ‘22, kl. 13.00

Lørdag eftermiddag tager B1909 imod Danmarksseriens aktuelle tophold fra Ringkøbing, der af mange også regnes for en endelig oprykker til 3. division.

Vestjyderne har et stærkt setup, et flot stadion, og massiv lokal opbakning i ryggen. På banen har holdet vist stigende formkurve gennem længere tid, senest med en mindre udradering af TPI, der tabte 5-3 i Ringkøbing i den forgangne weekend. Hjemmeholdet kom stormende ud fra omklædningsrummet og førte vanvittige 4-0 efter bare 19(!) minutter, inden foden blev lettet fra speederen. Særligt rækkens topscorer, Lennard Lauridsen var i hopla, da han åbnede med et vaskeægte hattrick i løbet af det første kvarter!

B1909 var en tur i Ringkøbing i starten af september, hvor vi fortsat havde den første sejr tilgode. Alligevel fik vi hentet 3-3 med hjem til Odense, og cheftræner Nicolai F. Johansen var berettiget skuffet efter kampen, for vi havde faktisk fortjent en bedre skæbne. Omvendt blev kampen også starten på en rød opblomstring, der for alvor kulminerede i oktober måned, hvor vi har spillet os op på en aktuel femteplads.

Nierne møder ind med en smuk 2-0 sejr i bagagen, hentet i årets sidste lokalopgør hos B1913. Sejren blev grundlagt med en særdeles disciplinær indsats, der blev fulgt op af scoringer af Mass Sise og topscorer Nicolai Frederiksen. Dermed fik vi for en stund lagt distance til de blå, der lørdag skal på en vital tur til Varde.

Til kampen mod Ringkøbing er Emil Thomsen tilbage efter endt karantæne, mens vi modsat må undvære Nickolaj Hardt. På målmandsposten er Michael From indkaldt som reserve, i fraværet af Christian Kjer.

Cheftræner, Nicolai F. Johansen, har udtaget disse 16 spillere:

Ben Pakes
Marco Bertelsen
Visar Aliti
Rune Corfitzen
Daniel Winther
Morten Dyg
Emil Thomsen
Izunna Uzochukwu
Burana Saenkham
Jakob Tonnesen
Ali Al-Rabiey
Jonas Lund
Nicolai Frederiksen
Mass Sise
Christoffer Kirud
Michael From

Vel mødt!