Menu

Optakt: Turen går til Aarhus

image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
06. maj 2022 kl. 16:33
Aarhus Fremad - B1909, lørdag d. 7/5 ‘22, kl. 14.00

Der venter B1909 et særdeles formstærkt hjemmehold, når de røde efter to sejre i rap lørdag drager mod Østjylland til kamp mod Aarhus Fremad. Placeret som henholdsvis nummer 5 og 6, er begge hold en del af midterfeltet, og de næste par kampe vil uden tvivl være afgørende for, hvor vidt man kan spejde op eller ned i tabellen.

Hjemme på hyggelige Riisvangen Stadion, har Fremad være nærmest uhyggelige her i foråret. Fire kampe, med tre sejre og én uafgjort til følge, taler sit tydelige sprog. Senest blev det hele 4-1 mod topholdet OKS, inden århusianerne led et udebanenederlag på 2-0 i Svendborg i seneste runde.

Nierne møder også formstærke ind, med tre sejre i de seneste tre kampe. Det startede i Varde med en sen afgørelse, inden TPI blev nedlagt 2-1 hjemme på Gillestedvej. To luftgivenede gevinster i træk - i øvrigt med brandvarme Jonas Lund som eneste målskytte i begge kampe. Imponerende af den røde midtbaneteknikker, der for alvor er blevet afgørende på positionen som central midt.

De to turneringssejre blev fulgt op i DBU Pokalen, hvor det blev til en 6-1 sejr ude over Faaborg-baserede SFF 2015. I næste runde venter østfynske Tårup, der er aktuel duks i Serie 1-kvalen. Kampen er programsat til onsdag den 18. maj, kl. 18.15 - i Tårup.

Kampen i Aarhus, mellem de to tidligere Superligaklubber, giver DS-comeback til Mass Sise, der er tilbage efter afsonet karantæne, ligesom Kingsley Amoakohene også er tilbage i truppen i stedet for Bekir Demirovic.

Cheftræner Kim Jørgensen har udtaget denne 16-mands-trup:

Alexander Brems
Christian Kjer
Marco Bertelsen
Christian Jørgensen
Daniel Winther
Rune Corfitzen
Kingsley Amoakohene
Jonas Lund
Christoffer Kirud
Burana Saenkham
Izunna Uzochukwu
Emil Thomsen
Ali Al-Rabiey
Jakob Tonnesen
Mass Sise
Nicolai Frederiksen

Vel mødt!