Menu

Optakt: Vigtige slutspilspoint på spil i Varde

image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
11. november 2022 kl. 17:57
Varde - B1909, lørdag d. 12/11 ‘22, kl. 14.00

Lørdag eftermiddag venter der B1909 en regulær seks-points-kamp, når de røde gæster kunstgræsset ved det imponerende flotte idrætscenter i Varde. Værterne indtager inden opgøret Danmarksseriens tredjesidsteplads med 14 points, mens nierne ligger placeret et par pladser højere, i det brede midterfelt, med lune 20 points. Forskellen på seks fortæller alt om kampens vigtighed, thi en hjemmesejr vil bringe Varde i kontakt med midterholdene, mens en rød sejr vil skabe et befriende hul til jumbopladserne, inden forårets vigtige kampe i det nyoprettede nedrykningsslutspil.

De røde gæster kommer fra et 0-2 nederlag hjemme mod oprykningskandidaterne fra Ringkøbing, i en kamp, der sagtens kunne have kastet rød høst af sig, hvis skarpheden havde været på vanligt niveau - og koncentrationen bagude havde været tilstede i to helt afgørende situationer. Men omvendt er det vel netop disse faktorer der er forskellen på top og midt, og som formentlig i sidste ende sender Ringkøbing i oprykningskampe - hvis vestjyderne formår at holde TPI og Marienlyst bag sig i bussen.

På trods af Vardes aktuelle placering, har lørdagens værter ellers vist lovende takter i de seneste fem kampe. Særligt 4-4 hjemme mod netop Ringkøbing, 0-1 sejr i Hedensted, og senest 1-1 mod de blå på Campus, fortæller om et hold i formfremgang. Vi kender selv til perioder med godkendt spil og tætte kampe, hvor vi efterfølgende har stået uden de tre ellers velfortjente points. Så mon ikke Varde vil møde ind fulde af forventning og tro på, at lørdagen bliver et vendepunkt for den slunkne pointkonto, og derfor vil sætte alle vestjyske sejl til for, at vinde mod de røde gæster.

Til kampen må B1909 undvære Burana Saenkham og Morten Dyg, der begge er fraværende af private årsager. Desuden er Emil Thomsen fraværende, da han netop er blevet far. Modsat er Nickolaj Hardt, Christian Kjer og Hjalte Ulrich tilbage i truppen, ligesom Hussein Al-Rabiey endelig er retur efter endt karantæne.
Bekir Demirovic er fortsat skadet, mens Christoffer Kirud ligeledes er ude med en skade.

Cheftræner, Nicolai F. Johansen, har udtaget disse 15 spillere:

Ben Pakes
Christian Kjer
Marco Bertelsen
Visar Aliti
Rune Corfitzen
Daniel Winther
Hjalte Ulrich
Izunna Uzochukwu
Jakob Tonnesen
Ali Al-Rabiey
Jonas Lund
Nicolai Frederiksen
Mass Sise
Nickolaj Hardt
Hussein Al-Rabiey

Vel mødt!

 

Luk