Menu

Stærkt rødt setup på plads

image Nicolai Friborg Johansen
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
24. januar 2022 kl. 11:28
Trænerkabalen er lagt - ny cheftræner for DS-holdet

B1909 kan nu præsentere nye cheftrænere for klubbens flagskib i Danmarksserien, ligesom reserveholdet i Serie 2 også får et nyt ansigt ved roret.

Efter Michael Bjørn Nielsens uventede exit til færøsk fodbold, har klubben arbejdet på højtryk i bestræbelserne på, at sikre både kvalitet og fremtidig kontinuitet omkring ledelsen af førsteholdet. Det er nu lykkedes.

39-årige Nicolai Friborg Johansen tiltræder som cheftræner på en to-årig kontrakt, gældende fra sommeren 2022. Nicolai har senest stået i spidsen for Dalums divisionshold, og inden da havde han nogle år i spansk fodbold, som træner på Akademiet FC Malaga og Velez CF. Nicolai har aftaler i DBU-regi i foråret, som skal afvikles inden han kan tiltræde i B1909.

Indtil Nicolai overtager styringen af DS-mandskabet, har Kim Jørgensen fået ansvaret som cheftræner. Kim er en gammel kending i klubben, og som træner har han haft ansvaret i blandt andet B1913 og Marienlyst. Kim er 42 år, og er i øvrigt storebror til vores tidligere profiler; Lars Jørgensen og Nicolas Jørgensen.

Reserverne i Serie 2 har ligeledes fået ny træner, som afløser for Kent ‘Tyr’ Johansen, der nu er seniorformand i klubben. Jens Rosenkrantz har tidligere trænet DSIO og Tårup i Serie 1, og derudover kommer han med personlige kompetencer indenfor fysioterapi, massage og fysisk træning, som han arbejder med i sit civile virke.

B1909’s Danmarksseriehold indleder træningen lørdag den 29. januar 2022, kl. 11.00, under ledelse af cheftræner Kim Jørgensen.